*


The prettiest smile hide the deepest secrets, The prettiest eyes have cried the most tears, The kindest hearts have felt the most pain..


*


Kom nyss hem, vart och handlat på kvarre med mamma! :) mat och såklart en mascara, nagerlack, läppglans.. Jag är ju fan otrolig?

Imorgon ska jag Cassi & Marion förbi fitness24 och prov träna, sen köper vi kort ;-) känns att det behövs!


kompis det går bra nu!


Sitter på busshelvetet just nu, blir svänga förbi ett solarie innan jag åker hem & sover! Är ju så där lagomt utstött då jag umgås med mina bruna vänner, kan ju behövas innan jag är vitare än ett lakan...

Kommer fuska ;-) hehe! Sooo looong .


*


Vår attityd gentemot andra avgör deras attityd gentemot oss..


mmåånnddaagg


På väg till jobbet för natt jobb! Sen ledig imorgon & jobbar onsdag torsdag.

Idag har jag gjort absolut INGENTING! känns som en söndag idag..

Fick ett paket från kicks med roliga saker från make up store - ögonskugga, strass stenar, rouge borste & serum för ansiktet!


Söndag!


Började med att jag fixade mig lite hemma, sen vidare till Cassi :) sen kom Sofie och joina oss, vidare till Elias på förknök & sen allstar!

Var mycket tjafs & gorm till och från, tråkigt men tog oss nån shot på det! Vilket resulterade i att jag inte har så mycket minne av just allstar, bara massa människor! Kommande helg blir gode lugn, thyypp..

Jaja nu ska jag fortsätta städa och sen se SoA, sen får jag sällskap.




*




FREDAG


Hoppas alla är äckligt bakis & ångestfyllda imorgon, hehu! Själv kommer jag vakna upp pigg & alert.. Söndag ser väl mindre pigg ut, då är det andra bullar på g.


väduren

21 mars – 20 april

 Är du född i vädurens stjärntecken? Då är du förmodligen en utåtriktad och mycket energisk person. Du är ivrig och engagerad, har mycket och starka åsikter – som du gärna uttrycker. Väduren är ingen kappvändare, nej de står för sin åsikt och säger vad de tycker, gärna rakt ut, må så vara om det får en och annan att känna sig obekväm. En vädur kan vara lite excentrisk, man kommer ihåg dem för att de är så speciella.

De blir uttråkade om vardagen rullar på i samma stil som den alltid gjort, nej, vädurar behöver förändring för att inte stagnera. Då slocknar deras eld. Väduren är en risktagare, ”better safe than sorry” verkar inte vara deras motto. De är kända för att alltid ha en massa projekt på gång, givetvis är de själva ledaren över dessa projekt.

 En positiv sida hos vädurar är att de är otroligt aktiva och tar initiativ till roliga saker, det negativa är att de ofta är alltför ofokuserade och saknar tålamod. Det ska gå snabbt och de förväntar sig att resultatet ska bli precis som de tänkt sig eftersom vädurar tycker om kontroll. Väduren är tuff och orädd, ställer sig gärna upp och hävdar sig även om det skulle innebära att de får hela världen emot sig.

Det finns inga gråzoner för dessa individer utan känslorna är ofta starka och definierade. De tycker om att leda andra människor och kan upplevas som lite ”bossiga”. Vädurar kan ha problem med att se sig själva i underordnad ställning och hatar att komma på andra plats. De vill vara vinnare – helst på mer än ett område!

Du pratar fort, går fort, äter fort, arbetar fort ( såsant )


jobbajobbajobba


Jobbar min tredje natt av fjärde nu! då jag jobbar natt är jag mer asocial än social, men har haft sällskap av A igår & idag, så helt asocial är man väl inte.. Fungerar inte riktigt helt 100% i huvudet då jag jobbar natt alltså.

Lördag blir det såklart att tagga upp med mina partymuffar! Wooopwoop..




Catch me when I fall..



h-u-m-o-r


Xlash & hårförlängning


Beställt clips hårförlängning, tills mitt satans hår blir någolunda normalt igen...

Sen fick man nått erbjudande på xlash, sin gör att dina egna fransar växer och blir tätare, dock har jag långa men somnat med mascara ofta på senaste så dom har typ gått av, så ska testa om de funkar eller om det bara är svammel..... ;-) man kan tydligen använda det på brynen också, jag har tunna ljusa ögonbryn så ska satsa på att odla där med, hehu.



*


Tänker ofta på hur mitt liv ser ut om typ fem år? Bor man kvar? Har man barn ? Fast jobb osv, galet egentligen alltså..

Är ju som sagt en ganska svår person, får höra det ofta.. Men jag släpper inte in vem som helst i mitt liv eller ja men på djupet alltså, och värre har det blivit tyvärr? Men finns undantag där också! Är i en period då jag är sjukt "fladdrig" som min mamma så fint kallar det, men är ändå så mycket bättre än för någon vecka sen..

Jaja, finns mycket man vill ha svar på som man nog aldrig kommer få.



Say nothing


Druckit kaffe & sett SoA haft ansiktsmask och bara tjillat.. & nu ska jag ta bussen in till stan för att sola en sväng sen iväg och jobba 10 timmar på sjukan.

Älskar mina fina vänner, puss på er!


Snuff - slipknot



So if you love me let me go
And run away before I know
My heart is just too dark to care
I can’t destroy what isn’t there

Deliver me into my fate
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you
Ooh, my smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

So save your breath, I will not care
I think I made it very clear
You couldn't hate enough to love
Is that supposed to be enough?


*



nu har jag två tatueringar på g, en som jag & min syster ska göra - jag ska ha storasyster på handleden fast som på handen eller runt hela handleden & hon lillasyster, tyckte hon kom på en bra ide där. sen en till på insidan av armen, en text som jag kommer visa sen då det är dags.

måste bara ta & boka tid, inte dra ut på det!
kommer bli fettth.



Wish me luck!


Har inte vilat en blund & ska och jobba natt! Kommer vara dööööd

Cassi kom förbi tidigare idag och surra! Hon måste ju vara den härligaste bruden alltså.. Hur vi är då vi umgås skulle få folk att tappa hakan alltså ;-)

Nä nu ska jag tigga skjuts eller gå till bussen.



*



aldrig mer löshår... har alltid haft tunnt hår, men hela mitt hår är kaos nu! halva mitt hår är borta pågrund av löshåret jag hade, alltså nailhair.. haha jag får panik med andra ord, men det fixar sig nog..

så om ni är rädd om erat hår kan jag säga att då ska ni inte sätta i nailhair! blääääääää...




tisdag 24 januari

sitter och ser SoA och ska snart städa till, sen vila för att jobba 10 timmars pass på sjukan :) har fyra nätter och sen ledig helg, perfaaa.

och igår for jag på hockey med A & M, dom vann ju och det är huvudsaken! sen hände det inte mycket, var ju ledig så tog det lilla lugna. jaja, har väl inte så mycket mer på hjärtat nu. så vi hörs mina fina!



citat



Wooooork!



Sitter på jobbet & har rast, slutar vid tre tyyyp, sen hem och städa till & duscha, för sen kommer natty förbi mig för lite lördags mys. Jobbar ju hela helgen så klockan ringer 05.00 imorgon med.. Sen skulle även en goding komma förbi och säga hej!

Skönt med jobb helg & bara ta det lugnt! Medans mina partymuffar är i svängen och har bakfylla och ångest. Någon måste ju hålla igång! Hah..

Jaja, nu kaffe & fortsätta jobba!




Citat..





Sweet dreams





Frida fir just, vi har suttit och surrat & myspyst, somna i soffan för ett tag! ; ) så nu kryper jag ner i sängen, ensamt dock men har ju Lill bo i vanlig ordning.

Sovgott alla fina!





*




verkligen! Kunde inte sagt det bättre..


Blööööh..



Mår inte bra... Nu SoA & sova!






*


Tagga jobb 07 - 15.30!





Sometimes, you have to get knocked down lower than you
have ever been, to stand back up taller than you ever were..


Bilderrrr..


Home sweet home!


Landa just hemma, ska göra middag & sen hoppa i duschen! Är totalt död, jobbat 8 timmar & sov endast 2. SEB att de var full rulle på jobbet också, gick dock fort sen att jag fick jobba med Jessica också.

Bilder kommer strax! P.s dubbelmoral.... D.s taaahhhaa



God fucki'n natt!



Ska upp kl 5.15.. Ska jobba dag vilket inte hänt på ett bra tag! Önska mig lycka till alltså...

Helgen har gjort sitt.. Ni får höra om det imorgon, måste försöka sova alltså..



don't cry, say fuck it and smile



sitter hos erika och lyssnar på the voice & dricker kaffe och ska ut med hunden på en prommis. är ledig och vaknar sjukt tidigt? vad hände med det lixom..

ikväll blir det att hänga mer erika, fårse vad som händer? om dom ringer ut mig på jobb så måste jag jobba, har inte så mycket timmar den här månaden har jag sett..




what to do next?



sitter hos erika & har tagit oss tre glas vin, surrat & sett film! myyyspyyyys. imorgon blir det en sväng på stan eftersom det inte blev idag. ska försöka hitta nått linne eller nått till helgen, känner suget att shoppa, dock rätt fattig just nu men har presentkort så.

nä nu ska jag kila, puss mina fina ♥









12 JANUARI

hellååjs! man kan ju undra vad jag gör vaken? vaknade typ kl 5.. slog på tvn och låg i sängen en stund sen upp och gjorde frulle & kaffe. ska snart slänga i en tvätt och städa till, blir lätt stökigt då jag är i farten! sen blir det en dusch och fix in för stan med cassmutt.


Sen ikväll ska jag till erika & mysa på med middag och så, sen sleepover hos henne ♥♥













mörkbrunt eller rött?



ska sluta svammla, men blev typ sugen på rött alltså.. eller blondt haha!
ångrar ju mig endå bara efter en vecka.. så ingen ide!





*





Trust is like a mirror.
You can fix it if it's broken
But you can still see the crack in
that
motherfucker's reflection..








kvar i nått jag lämnat

redan smidigt planer för helgen, kan bli suppppeerrr hehu!
omringad av fina människor är då jag mår som bäst ♥
fredag blir nog att jobba kanske, lördag vinkväll med
några hos mig & sen vidare antar jag, men det återstår & se.


back to woooork.





Dra mig baklänges & framlänges..



ALLVAR? Idioter hela bunten, på riktigt alltså. Om det gör er bättre att sitta skydda en person som saknar vad jag kallar känslor & empati så gör det. För jag VET att om det hade vart ni själva så hade inte samma ord kommit ur eran stora käft, så kom inte & säg nått annat, tack på förhand.

& att lägga ner skiten? Bara för att det ska kännas bättre för dig! Glöm det.. Haha finner inga ord alltså.. FUCKoff! Jaaag har gjort allt... Vaaad ska jag göra? Haha ett ynka fegt sms helvete har man fått & så kom inte med nått annat.. Ljuger till det så det ska se snyggt ut för dig själv! Vill inte ens ha nått samtal eller nån såkallad förklaring längre, har det inte kommit ännu så spelar det ingen roll.


egoist-javisst






mohaha..

hjulet snurrar men hamstern är död..


Troublemaker



kan ju inte påstå att det var den vassaste kniven i lådan...






*

Det är många som skriver om det som hänt, men det som gör mig glad är att jag har massa fina människor som bryr sig de som skriver om det eller inte! Så länge jag vet det så gör det mig gott <3 puss på er mina fina.


Oh myyyy..

Såklart skulle jag iväg på ett ärende kl 8.30.. Vaknade nu vid 13.00 LYCKAT! fem missade från dolt, gah.

Jaja.. Ska sätta på kaffe och hoppa i duschen och städa till här hemma. Sen ska jag jobba natt inatt så ska hinna vila en stund, men det är jag då bra på så ät inga problem ; )

Bilder sen igår! Ansiktsmask & film.


*

Helgen som vart har vart sjuk! Haft sjukt kul kul fått tänka på annat, kunde ju behövas.. Fredag - Cassi kom hit på lite vin, men som att inte det räckte tog hon med sig lite sprit så då började Vi grogga, sen kom Jennifer, sen for vi på allstar. Dansa och träffa massa folk! Sen en efterfest på det.. Det krossades en heeel del vinglas där, så med turen jag har så fick jag in en glas bit i foten, vi försökte ta ut den men ikket.. Så blev akuten för mig, mindre kul då jag typ ville sova? Hmf.. Lördag - var gode sliten, men for till Cassi vid typ elva.. Hon & Emilia fyllde år så det var partyyy as hell. Mycket trevligt! Dock lite tjafs men de löste sig. Sen på efterfest men blev ingen lång sväng, Max mat & sen dejta kudden! Så idag har jag sovit till och från till klockan åtta på kvällen... Sett fil och bara ätit i princip! Gjort ansiktsmask och myst på.

*



Revenge? Naah.. I'm too lazy, i'm just gonna sit here and let karma fuck you up! Fuck face.




WOOOHOOOO

vidare på äventyyyyyyyyyr.


*



nu ska jag skriva ännu en gång, personer som stör sig vad JAG skriver på MIN blogg behöver inte läsa? om man ska disskutera om det här med mig så börja med att vara med om att din vän ligger med ditt ex som du vart med i tre år, sen umgås med mig & låtsas som ingenting, se mig gråta & vara ledsen över personen, hälsa på varann & låtsas om att ni inte visste vem ni var, öppna er och berätta en massa om personen och sen ljuga er rätt upp i ansiktet då jag vet om sanningen samt säga att de hände typ innan vi umgicks mycket, knappast då det hände för 4/5 veckor sen.. då jag ringer och frågar men fortsätter ändå ljuga.. då kan ni komma med era kommentarer och ja det ni känner för! sen vad andra skriver är upp till dom, inte för jag blir förvånad men så ereeee.












knyt båda nävarna och fokusera på nått bra..


har städat till i lill lyan min, och nu är de ba fyra kartonger som ska tillbaka till mamma..
ikväll kommer cassi på vinis kväll hos mig, blir myyyyyys! vi har ju som sagt mycket att prata om, sen får vi se vad vi hittar på.



några kort iallafall, glömde ta på toan, men den är inte liten & inte stor samt ceriserosa ;)
sen hallen är röd.. inte så snyggt dock.. men där spenderar man inte så mycket tid..

( klicka på bilderna )



*


run to your mama..




Everything seems perfect
Everything's okay
And it will all get better now
At least that's what they say
But I don't see it coming...



100 läsare har jag haft idag, hah.. intressant va..

karma is a FUCKING bitch....

fick ett samtal som slutade med fyra, sen var sanningen där den skulle.. tro att man kan komma undan med sånt? skulle inte tro det, allvar hur dum får man vara? sanningen kommer alltid fram, och tacka fan för det även om det gör jävligt ont. men känner mig dum, jäääävligt dum alltså.. suttit där helt omedvetande från bådas håll, presenterat er för varann och det här har ni kunnat leva med helt normalt, att man kan det är ju otroligt? så vidrigt..

det handlar om andra folk känslor, jag har inte gjort ett skit för att förtjäna det här.. finns inte ens en ursäkt eller nån jävla bortförklaring, tyvärr! även om du eller NI säkert vill ha det. men tänk med det lilla innan man beteer sig, ett tips bara. 

jävligt svårt för mig att skita i en person som vart med en under flera år, men ens såkallade vän är lättare att sätta åt sidan då man inser att det inte var en äkta vän, för då gör man inte såhär.. sånna människor har inget i mitt liv att göra, absolut INGENTING! har gjort de förr och kommer säkerligen göra det igen, men vänta bara tills folk börjar inse. för det här är droppen alltså! skiten slår tillbaka förr eller senare.

tur jag har folk som bryr sig, folk jag känner mindre till och med berättar för mig. dom ska jag ta vara på! skita i dom som bara gör mig illa, dom som är så otroligt bakfalska.. 

är en gnutta jävla uppmärksamhet mer värt än ens vänner och en person man tydligen älskar & vill va med, så får det stå för dom. men tydligen verkar det inte vara bättre. kom inte med mer bortförklaringar, vill inte ens höra. & sitter där och LJUGER mig rätt upp i ansiktet, och tror att jag ska tro på det? bara för att rädda sitt egna ego, har du gjort nått så dumt så räta på ryggen & erkänn det från första början.





Stop believing the liars, trusting the backstabbers and loving the heartbreakers....

bläää!

skulle egentligen & jobba... men har typ feber & kallsvettas.. sen mensvärk så det strålar upp i ryggen! mindre kul, så ska äta nått sen krypa ner i min sköna säng igen och mysa med bosse som är här :) 

sen ska jag få upp tvn och städa littee, det kommer bilder senare ikväll eller imorgon!


Snutto!

Är så blödig! Jag saknar min hund... Han är ju hos mamma, jag jobbar så mycket och har inte riktigt tid för han... Och det ger mig ångest, förut gjorde jag allt med han från himmel & jord, han var med mig 24/7... Typ! Blä min älskade lilla bo :)


blaablaaa

År 2009 så..

Vilken klass gick du i - 2an 
Vad hade du för hårfärg - mörkbrunt & slingat
Hur lång var du - 1,64
vem var du kär i - D
Hade du nån Pojk/flickvän - jo
Vad brukade du göra på fritiden - umgås & vara med daniel typ
Vilka umgicks du med - D
Var allt Bättre då - ja det var det, faaun :)
Skulle du vilja gå tibx dit - på sätt & vis ja. inga problem på den tiden typ!
Har du förändrats - ja litegrann, kanske inte personligheten, men växt upp på ett annat sätt.

Nu:
Vilken klass går du i -
ingen! jobbar
Vad har du för hårfärg - mörkbrun
Hur lång är du? - 1,64
Vem är du kär i -
Har du nån Pojk/flickvän - nej.
Vad brukar du göra på fritiden - umgås, parta & jobba thup.
Vilka umgås du med - olika, men madde erika amanda frida men är så olika.
Hur ser du ut - borde väl du veta va

Har du:
Kysst någon -
haha ja
sovit brevid någon med samma kön - jo?
sovit brevid nån med motsatt kön - jarrråå
slagit ner nån - kan jag väl påstå
Ljugit för en bra vän - jo, men inget allvarligt sådär
Svikit någon - mjo

Vem:
Skrev du senast till på msn -
använder inte 
Kramade du senast - mamma
sov du hos senast - hos mami i mitt rum där
Vill du vara just nu - ingen, är trött borde sova för längesen 
Ringde dig senast - vikareförmedlingen, häh.

Vad:
Drack du senast -
saft
Köpte du senast - nått till lägenheten
Gjorde du igår -
jobbadddee
ska du göra imorn - jobba, blir du förvånad?
Vill du göra just nu- ha helg...
Åt du senast - en smöööörgås
Är närmast dig som är rosa - ehmm.. en tändare



Kärlek :
Du är kär nu -
kaos
Du har sårat nån så den började gråta - jo...
Nån har sårat dig så du börjat gråta - mm.

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - JA...
Jag har smygut ut utan lov - vem har inte`?
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - jorrru
Jag har en hemlighet som ingen vet om - tror det.
Jag har fuskat i ett spel - säkerligen
jag har struntat i ett prov - precis ja

Dåliga Tider: 
Jag har skadat mig sjäv -
ja
Jag har druckit alkohol - Ja.
Jag har tagit medecier mot drepression - nää
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja antal gånger
Jag har vaknat gråtande - jo
Jag har somnat gråtande - njää.

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
hatar inte, men inget man vill gå på
Jag har sett någon dö -
Någon du Har känt som nyligen som dött - var ett tag sen..

*



image description

Ingen är rädd för höjder, de är rädda för att falla. Ingen är rädd för att spela, de är rädda för att förlora. Ingen är rädd för mörkret, de är rädda för vad som finns i den. Ingen är rädd för att säga att jag älskar dig, de är rädda för svaret.

2012

vaknade för en timme sen thup, och ska snart fara och snabb handla.. har inte hunnit det ännu, eller ja litegrann. sen är det natt jobb som gäller, dock känner jag mig typ sjukt sliten vet inte om jag håller på att bli sjuk igen!?


iallafall, på ny år var jag fan över allt och ingenstans... först på kallkällan med en massa, sen vidare till stan på fest, sen förbi och träffa mer folk & sen hem och då däckade jag direkt. men jag hade kul, dock så blev det nog mer alkohol än vad jag behövde egentligen. hehu!


nu ska jag plocka till och sen vänta på mamma!
har tagit bilder på läggan, men allt är ju inte klart ännu men lägger in det snart.