need this!

 
 

suuunday


mys söndag! skulle ha vart barnvakt mrn då ändrade sig familjen ekblom sig! så ska väl förbi på kaffe och sen träna.. skullr ha vilodag men vafan gör man då man inte tränar? blää :(





bilder från gårdagens träningspass - körde axlar & biceps! (baksida axlar på bild ökat från 20 till 30 på en månad) wohoo!

cyaaa

juste!


detta kom prinsen hem med på alla hjärtans dag ♡♡




go hard or go home


igår jobbade jag till 14.30 typ :) skulle slutat kl 14 men det var full rulle på bebisfrabriken. . så for hem och fick i mig mat som alexander hade köpt och sen vilade jag en låång stund haha..

sen skjutsa vi hem tobbe då vi skulle och träna!

vi köttade på totalt - biceps + axlar! sååå skönt :) sen for vi förbi mammas jobb och tog en kafge/choklad och hämtade hem lill bobo - sen såg vi PrisonBreak innan sängen kalla..

nu iadag har jag försökt sova länge då jag ska och jobba natt, men lyckades inte så bra med det! Alexander for och jobba klockan nio, så nu ska vi käka middag - köttfärsbiffar och egna klyft potatisar med en sallad alà angelica! sen iväg på gymmet och köra igenom triceps, vilodag egentligen men passar in idag då jag jobbar så knasiga tider...

nånå :) puss!




picccss





bettan spanar





smilla, ja undra på ni :)


its beautiful






kräääk äckel sjuuuka


jobbade natten som var och vid tre/halv fyra så börjar jag må as illa helt tvärt och spyr efter det... nara åka hem då, så sovit i typ tre timmar och måååår pyyton...

min älskade var och köpte blåbärssoppa, så fått i mig ett glas av det och thé..

nåja!!

en rolig nyhet var att jag ska på arbets intervju den 26 - på det nya patient hotellet :) så får se då!

nöter prison break, sett de för många år sen men det är sååå bra!!




BLOD ÄR ABSOLUT INTE TJOCKARE ÄN VATTEN - inte för alla....


hade det varit lätt hade alla lyckats eller gjort det!


jag har inga muskler och knappt nå fett på kroppen! - jag försöker äta så gott som jag kan, blivit ganska dålig på det sen jag starta på min medicin då jag får påminna mig själv att äta osv.. jag har så extremt lätt att gå ner i vikt, och jag vill inte att det ska ta på musklerna att de ska äta upp dom så måste ju äta!

denna gång ska jag gå all in, jag ska sätta in hela min tjurighet i detta! Jag har inga mål så, utan mer för att MÅ BRA då kag gör det då jag tränar - psykiskt framförallt men även fysiskt. märktes direkt jag slutade förra gången! Men säger ba andra gången gillt, inte tredje utan andra!

och att få träna med Alexander varje gång, gör allt såå mycket enklare! att ha nån där och någon som stöttar mig osv.

nu ska jag köra! kommer lägga upp bilder på utvecklingen - 1/2 månader imellan. så man verkligen ser att jag utvecklas, för mig själv!



så ser jag ut idag! skinny bitch.. haha


helgen - söndag!

vart ledig i helgen, och då går den väldans foort.. för fort!

det jag gjort i helgen är då;
- städat
- lagat mat
- tränat
- myyyst
- bokat massage ; )
- prommat i skönvädret
- umgåtts + med mami

lugnt och sköönt!

har tränat för ett tag sen och nu är jag på mjölkis och käkat middag, sen ska vi dra vidare till mig! sen ska jag väl fixa matlådor och sen sova, ska upp tidigt så jag hinner träna och ta kaffe med joppan innan kvällsjobb!

bara tillbaka till verkligheten då!