done!


tatueringen på armen är helt klar, bilder kommer senare :)

jaa.. vad har jag gjort sen sist jag skrev?
- tandläkarbesök X3 + tanddragning
- jobbat....
- vart full på fest
- svullat
- umgåtts
- blivit rödhårig


haha typ såå ja!




FUCK YOU BOTH!




its friday!


jobbat som vanligt! slutade klockan tre sen blev de dusch och fix innan vi drog iväg till syster som fyller 25 år idag :) fikat och myst!

dock har jag en rejäl skalle bank så blir lugnt ikväll, tv spel och mys står på schemat. .

skulle haft ledig helg men tog på mig ett extra pass söndag dag, blir bra med pengar där!

ska hoppa in i duschen igen då jag fryser som en tok alltså! puss heejheej








**






trueeee like HELL






dag 2!

dag två på concerta (min adhd medicin som jag testar nu) och igår kände jag mig orolig hjärtklappningar, illamående, ingen matlust som det kan va.. men idag känner jag ingenting speciellt!?

trött?!? lugn och hungrig haha.. men det där svänger väl såklart.. man ska ju äta in sig på mediciner åsådär..

Fredag kommer min läkare ringa mig och känns det bra kommer dosen höjas med 18mg! haha är så kul för dom som veet och känner mig blev inte förvånade över min diagnos ;)

nåja, igår var jag hos min älskade älskade Erika på sen kvälls kaffe sen hem och sussa, idag jobbat kväll så är heelt tärd då jag vart med på tre förlossningar!! och det är mycket, man brukar typ ha 1!

nu ska jag och ääääta är hungrig som en varg alltså! knappt hunnit få i mig mat idag.

pösss!

ADHD

äntligen fått diagnosen ADHD! Grattis. .

Adhd innebär att man har svårt med koncentration och uppmärksamhet och att man ofta gör saker utan att tänka efter först. Man störs lätt om det händer mycket omkring en. En del med adhd är väldigt aktiva, andra känner sig trötta och har svårt att komma igång med saker. En del har svårt med sociala relationer.

En del får veta att de har adhd när de går i förskolan eller i skolan, andra när de är vuxna. Orsakerna till adhd är inte helt kända, men forskning talar för att ärftlighet har stor betydelse. Det är vanligt att flera i en familj eller släkt har liknande svårigheter.

Det finns annat som också är vanligt vid adhd. Man kan ha:

- Svårt att läsa och skriva
-Svårt med vissa rörelser
-Snabba humörsvängningar
-Svårt att ta instruktioner

Adhd ser också olika ut för alla; en del har det lätt där andra har svårare och tvärtom.

Adhd är en så kallad neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, som inte syns på utseendet men som påverkar vardagslivet. Hur stora svårigheterna blir beror mycket på omgivningens krav och förväntningar. Man brukar uppleva mindre problem när man blir äldre, allt eftersom man lär sig mer om hur man fungerar och hittar egna lösningar för att klara olika situationer.


sjuuk igen...



!?!?!?!?



man slutar aldrig förvånas, haha! Önskas köpa äkta vänner, någon som vet av det? fjärde gången gillt. . eller vadå? blir knappt ledsen eller arg för det är så jävla vanligt för mig nu.. haha sjukt att jag ens skriver så men?!?!




jag är egoist









jobbat till klockan tre sen brumma jag hemåt.. sen fixa mig åsådär för middag hos pappa & annelie :) jag hade beställt tacos så tacos blev det, jag och A tog en prommis dit och tillbaka, huur skönt som helst var det..

imorgon är jag LEDIG! så ska hinna med en jäävla massa, hämta ut stolar, va barnvakt Jammen en massa. .




tack för ni finns!








ni är bäst! ♥


då kommer en sån här dag igen..


då jag bara tänker så hjärnan far från en tanke till tusen.. jag är inte normal men vem är det egentligen? ingen.. komihåg det..

jag har lätt att gräva ner mig, det blir en ond cirkel och den är svår att komma ur, jag har många onda cirklar i mitt liv som jag borde bryta men det är inte lika lätt som det låter, men jag tar det i en takt jag klarar av.. med hjälp och utan hjälp, just nu känner jag att jag aldrig kommer bryta nån ända ond cirkel som jag har. . men imorgon, nästa veckan eller om en månad kan de va annorlunda. . jag växlar så otroligt i mitt mående att ni som inte känner mig BRA / nära inpå vet, jag är så otroligt bra på att spela skådespel för omgivningen, det är jag KUNG på!

önskar att jag nångång får ett jämnt och behagligt humör - känslomässigt för den delen också.. men jag är en rätt trasig människa, men det betyder inte att jag inte klarar ditt och datt.. jag pallar jävligt mycket trots allt..

och dom flesta tänker säkert såhär just nu - " hon trasig? hon har jobb, hon verkar så himla lycklig? hon som har det så bra ? " osvosv... men det sista ni ska göra är att dömma en människa, för människor kan se så mycket bättre ut på utsidan och allt bredvid, men ni vet inte vad som finns där inne och vad människan vart med om, sen är alla olika.. tar saker och ting på helt olika sätt!

nåja. . svamlar på här! nu sängen för ska upp på utbildning imorgon! puhh..


nu ska håret få en omgång med bästa schampot och inpackningen ever. .




köpt på SAXARNA luleå : )


just fuck it ; )







new in; till läggan


detta bord har jag köpt, nypris 5500 men fynda det för 2000 (från casawikström) dock inte stolarna. . då dom inte såldes till!





blev dessa stolar till istället;






blev dop & en överrasknings VIGSEL


i lördags! underbar dag :')