MOORNIIING



jobbet till halv fyra, sen hem en sväng och sen iväg och köpa ridskor! dör imorgon ska jag rida för första gången på många år, så om allt känns bra vilket jag tror så ska jag börja hänga i stallet igen :)

Kan inte bli bättre!


!


pic's


MÅNDAG!

just nu sitter jag på bussen på g till jobbet :) har ett kvällspass för ovanlighetens skull, jobbar ju typ bara 7-15.30 annars..

iallafall, i helgen blev det att ta det lugnt och även festa lite :)

Lördag for jag och alexander till Johanna, var massa folk där åså. Sen for vi till Adam en sväng och sen skulle dom på nån fest långt åt helvete så jag och Alexander for hem vid tolv typ!

Men de var kul, dock så är jag lite förkyld ännu så jag orkade inte va ute så länge endå.

Sen igår blev de mat mat mat pizza pizza osv, chillade till 100% ;) sen for Alexander tillbaka till skolan hans..


Nya favorit doften, love it!


It's hard to be a redhead woman!

tack vare dessa produkter så har jag inte slitet hår då jag gick över från mörkbrunt nästan svart till att bli rödhårig! Dock är jag inte knall röd, utan mörkare i hårbåtten och mer rött i topparna.


sömnlös.. Snart vart vaken i 24h, vart fan är felet ?


Wooorkkk!

kom hem för ett tag sen :) första jobb dagen på en månad! Men det gick bra, lite lost, och jävligt snorig och sjuk! Tacka fan för Ipren, nässpray & hals tabletter :)

just nu myser jag med mina tre hjärtan, den största åker till Skellefteå ikv.. Tomt kommer det bli...

jaja vi hörs! Pussis





sundayyy!

sjuk som ett AS! har druckit ingefära drinkar och massa citron/ingefära the osvosv... och jag som börjar jobba imorgon, men jag får hoppas att det blir bättre :)

ber till gudarna att de inte håller i sig nå länge, för jag hatar att vara FÖRKLYD! blähhh..


trueshit;


?




Ibland undrar jag vad folk tror om mig? Eller har för uppfattning åså, fast det gör nog alla? Men har fått höra typ; " trodde du var mer en sån där fin tjej" ( asså ni vet ) haha.. Eller "shit trodde du var dryg och så" jamen ni vet!

Vad tror ni? Ni som inte känner mig?


F med stort F!



Hmff

inte skrivit på väääääldigt länge... har haft en period då allt bara vart dåligt! men ska försöka komma igång & skriva :) för det är ju alltid nån som läser!

bakom allt det dåliga har jag väl också haft bra stunder, bra människor brevid min sida och sådär.. det som inte dödar det härdar, visst? Man blir bara starkare efter varje fall... fast jag tycker att vissa får ta mer än andra, men så är det väl?

Iallafall så börjar jag jobba på måndag, en månad sen jag jobbade, sickkk...