JULAFTON ♡


först var jag hos pappa & annelie i vanlig ordning :) åt hur mycket som helst och fick jätte fina julklappar! sen vidare till mjölkis, där jag också fick massa fina julklappar! ♡♡

sen spelade vi julklappsspelet och va social, sen for vi hem till mig!

kommer bilder på klapparna sen!














söndag - fjärde advent


fjärde advent och julafton på TISDAG - hjälp!? tiden bara springer förbi alltså..

vaknade halv tio och fixade till kalufsen och fejset, sen kom madre och hämta upp mig, så for vi till stan IGEN! har två julklappar kvar som jag måste köpa innan jag börjar jobba imorgon halv två..

spyyless! söndagschill idag rååå....




lördag

igår va ja med erika och tjilla! idag drog vi på storheden så hon handla julklappar :) sen middag på mjölkis!

är rätt risig, känner mig typ förkyld men ändå inte, märklig känsla... så fårse vad som händer ikväll då!








lite bilder sen 2013

 
sätter in bilder från året 2013 ( inte i ordning )
 
 
 
 
 
 

hello darling


jobbat natt så idag är ja ledig! var förbi A's mamma och drack kaffe, fick två presenter av henne sen dom vart i Las Vegas :')

- victoria secret body mist
- ett swarovski armband

så gulliiii :*

nu ska jag ta på mig myskläder och se paradise hotel som ja missa igår då ja var på jobbet!






måste bara skriva av mig!


Jag blir så förbannad på denna värld! Ja varför undrar kanske du? Genom mina 21 ynka år så har jag sett sjukligt mycket, mer än vissa och mindre än andra! jag dömer ingen, varken dom som är "normala" - adhd personlighetsstörning eller dom som har nått slags missbruk, är med något gäng! ( listan kan göras lång ) NI FÖRSTÅR poängen... alla vi är så nära allt det här, men ändå finns det dom personerna som ser ner på vissa männskogrupper/livsstilar osv, men har du någon alls aning om nått? Skulle inte tro det! ni kan fortsätta blunda och leva erat perfekta liv! Varför tror du vissa är kriminella? För dom blir utkastade, får inte jobba pga av dittan och dattan, dom har inget VAL tillslut - och sen finns det tusentals mer saker att påpeka, men alla vi är människor som har sitt egna krig att kriga mot! Vissa har det lättare än andra, men glöm aldrig bort att vi bara är människor och INGET annat! Jag bryr mig inte vad ditt förflutna är eller vad du står för och tycker är rätt eller fel..

sen en annan sak; folk bara glider vidare medans barn blir utsatta för hemskheter, kvinnor blir halvt ihjälslagna bakom stängda dörrar, vissa sliter ihjäl för att få tak överhuvudet, andra kämpar med hela sitt liv! sånt syns inte, men alla vet ändå att allt sånthär förekommer.. blir bara så upprörd!




söndag!

i fredags for jag alexander Therese Filip och lilla Isabell till övik (husum), till T och A's pappa och firade mini julafton!

så vi har spenderat hela helgen där då, myspys :) kom hem idag vid typ 18? åt middag hos hans mamma och sen for vi hem till mig!

sen dess har vi typ inte gjort något speciellt, sett solsidan ( standard ) och tog nyss mig ett bad, ska försöka sova! men har sovit så mycket idag så är typ pigg? i vanlig ordning, som den nattuggla jag är..

nåjaaa, klockan ringer 05.16! pöss






yesterdays afterwork


jobbade på som en galning, fick tillslut gå hem kl. 15 då jag slutade! väl hemma duscha jag och fixade jag mig!

sen mötte jag upp johanna och mickaela, gick på bishops (stavning)? och tog ett glas rött - dom öl!

sen vidare till Allstar där vi träffade resterande kollegor! åt mat och såg då Luleå spöade Skellefteå ; ) sen blev det mer vin, och drinkar! massa surr och allmänt trevligt!

sen hemåt, trött var ju bara förnamnet så däcka i soffan vid kvart i tolv? vaknar upp 04 och inser att jag somnat med både kläder och smink, mysigt! hinkade vatten och kröp ner med A :*














ehhh






Eehh




alltså!


Får massa kommentarer om föregående inlägg, och tänker inte ens godkänna alla då dom inte är så snälla!

är ju mellan mig och henne, men svårt då personen i fråga inte vågar ta det med mig!

nåja, säger ba KARMAAAAA!


!




den här kommentaren fick ja! haha, nää kommer verkligen inte våga visa alla, så alla får se vilken mytoman och kleptoman jag är :o HOJJA! känner du mig? nää!

och jag har inte snott nå kläder av L eller J som du påstår, jag har inte bott där på över ett år! inte ens hälsat på där, och tro mig jag har pengar att köpa MINA egna jävla kläder! hahaha.. och fattig är ja inte heller!

UNDRA VEM FAN SOM ÄR PSYKOPAT? ja inte är de då jag! och stor i käften är du, men DÅ JAG RINGER DIG!?! svarar du? hahaha näää, trycker upptaget osv.. därför kag skriver häääääär då jag vet att du kommer läsa det här.

asså på riktigt sök hjälp! döör på riktigt, är ba helt jävla stört! du kan ju ringa upp mig då du är redo, eller om de va nått annat som du ville säga!


hahhahahhha!

vissa av er är gulligare än andra!

fick en kommentar tidigare om att jag har hästface på alla bilder jag lägger upp! - tror det stinker lite avundsjuka här nånstans ( säkerligen nån med snea gula fula tämder, eller tandställning, eller nått liknande )







jag & min tvilling! hähäh gnägg ;)


pics frooom todaaaay!





















pics from tooodaaaay!





löördaaa


jobbat förmiddag och sen hem och chillat :) efter det så har kag fixat mig, och sen kom erika och hämta mig! då va vi hos henne och såg tv eller snacka mest en heldel, sen åkte vi feeet bil innan vi blev avsläppta hemma hos mig med dogzen, nu ska vi se film och mysa med tusen ljus!

eftermiddags jobb imorgon! yaaay..