ZzzZzzZ



Nu ska jag hem och sova, sen upp vid ett och iväg och handla julklappar med syster. Sen och skriva på kontraktet!! Woho... & sen nattjobb, det blir en kort och intensiv dag, med lite sömn för att sen jobba 10timmar. Men som sagt, jag är ung & orkar :)

Sen måste jag börja leta soffa och lite saker som jag saknar, dock har jag det mesta och sen lär ju tomten komma med vissa saker.. Jajja!

Puss


saknar min prins...



han kommer bo hos min syster nu, ååh så jag saknar han redan! alltid nån som blev glad då man kan kom hem, goaste pussarna, mysigaste hunden som finns! 




*







alla är så jävla tråkiga, inklusive jag själv! skulle ba säga det, jahejsi.








FOLLOW YOUR BRAIN, YOUR HEART IS A FUCKING IDIOT!




Nuu ska jag dejta kudden! Sleep tight :)


*

FLYTTAR 1 JANUARI!!! och som jag längtar alltså, as fin lägenget! en etta 43kvadrat, sovalkov, balkong, tvätt & diskmaskin, nyrenoverat kök. sen var det typ 50 stycken som ville ha den, så jag hade tur alltså. för engång skull :)



nu ska jag till pappa & annelie, sen tagga natt jobb. jobbar två nätter sen ledig onsdag och jobba torsdag natt i think.





Lite bilder


&

blev att fara till gällivare igår med erika ante & matte! börja väl kring fem och slutade vid halv åtta på morgonen... hur orkar man ens? men de var kul, såg nån skotershow, tappade min börs, fick grina för att få ut min jacka då jag tappat lappen också, men fick tillbaka både jackan & börsen så de var ju bra! snälla människor som ringer och ger tillbaka börsen.. sen följde jag med då några skulle tillbaka till luleå, så mina grejer måste jag också hämta hos erika för dom tog jag aldrig. så nog var det en bra kväll! och idag ska jag och kolla på en lägenhet på bv, hoppas den är fin och att den blir min!!! :) bilder kommer sen..

Barnvakt :)

Barnvakt åt bästa Bella & vincent, lillen sover så jag å Vincent myser :)


25/11

Snart hem plus ledig helg & löning ;) Underbart..


woho..



iväg och jobba sista natten, sen har jag helg! blir stan imorgon, så bara upp vid tolv. sovit åtta timmar nu idag och de har inte hänt på typ tre månader, känner mig sjuktutvilad.


blir nog lite vin till helgen, fårse :) fick i mig rätt bra förra, så de skulle räcka. men är man partypingla så är de svårt att stå emot.
nu kaffe sen tagga jobb!
puss alla söta och ni som förtjänar det med andra ord.




!




nu äre bara att hålla tummarna på att jag får en lägenhet inom kort, annars blir jag bokstavligt tokig! hittade den perfekta för mig, en etta på bergviken med sovalkov & disk tvätt maskin, nyrenoverat kök osv.. :) men många som tydligen hade ringt på den, såklart.. annars äre bara att leta vidare helt enkelt.


känns inte som att man vart ledig, inte då man jobbar natt! men vaknade åtta idag typ, till läkaren så fårse om de fixar sig.. gode less! och nu har jag två nätter kvar, sen helg.. fast funderar att lägga i helgen nått pass iallafall. 



faaar away




jobbat natt & vaknade typ tre men somna typ tio, gode less på mina sömnproblem... blöh! så var vaken typ 26 timmar, suuuunt alltså.
ledig idag & jobbar onsdag torsdag natt så vitt jag vet! helg jobb brukar alltid dyka upp.
KAFFEE NUUUU! puss..





*


citat!









ciaaaaao


vidare till mandyy! puss.



*



blev fest igår iallafall, men inte så att ni tappar hakan va? ; ) drog till bv till sofie & adam med massa folk, sen blev de utgång sen hem och skeda med erika. drack upp min vinare helt själv, ja mer behöver jag inte säga.. haha! förstår inte hur jag kan dricka så mycket, jag mådde inte illa eller nått sånt så det är ju sjukt. ikväll ska jag till amandaz, sen drinkbord på allstar :) härliga tider va, 

snart måndag igen, ångest!








F R E D A G !



alltid lika kul med fredag, även om denna kväll ser ut att bli nykter... tråkigt nog! men imorgon är det annat som gäller, partyyyy.

Jag & Erika ska väl snurra i stan och köra, så bara å ringa om nån behövr skjuts :) alltid nått fyllo som behöver det va ;p







nu ska jag duscha och töja andra örat, puss!




slut kööörd




sjukt jävla trött, miss erika var gode körd hon med.. vi har suttit & skrattat åt en massa svammel! känner mig som 7 svåra år, på riktigt alltså... vill sova men funkar ju inte..




njää, tjingeling!






"Ta ingenting för givet, för snabbare än du tror kan allt bli rivet"

*




sjuukt trött, sovit typ tre timmar & varför? jo för att jag måste ställa om dygnet, helt sjukt svårt att sova och ta mig upp på morgonen då klockan är tolv ett inte bra alltså. Erika har typ samma problem så hon ska jag väcka på en halvtimme, sen kommer hon och dejtar mig.


ska töjjjjjaaaa öronen, påbörjade för typ en månad sen men slutade för jag va så mesig, hah.... så Erika får kirra det om inte annat, men tryckt typ alla hål jag har i öronen med ovassa nålar, så vet inte vad jag klagar över?
La dag idag men icke att jag fick nått från kommunen, men kanske att mitt älskade sjukhus ringer :) who knows? 


hör sen sötnosar, puss!






Det finns alltid ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" & lite smärta bakom "det är lugnt"..


good feeling.




nu ska jag fixa mig lite sen in till stan med madde, hon är ju ledig så då måste man vara snabb å haffa henne :) blir väl kaffe & surr på stan.

*







Den första bägaren för tröst, dena andre för lust, den tredje för vällust, den fjärde för olust.






oh yee!





vart helt död, sovit massor med timmar! guuld värt. satt mig för jobb ikväll, men verkar inte bli nått. så då ska jag iväg till min syster och mysa med henne och småttingarna & käka middag.



hatar veckodagar, alltid så tråkigt. alla jobbar & är trötta, sen när det bli helg då äre som att folk kommer upp ur sitt ide, haha. men det hör väl till?
på tal om min iphone så funkar den nu igen, den funkar i några dagar sen slutar den funka.. sick! så den ska lämnas in nu i veckan, otroligt less på att ha en gammal sonyericsson, en gång en iphone alltid iphone så är det bara :)



*


drar & jobbar till 22, tjuu!

sööööndag!

blev fest igår också, oplanerat såklart! men madde tagga upp för mig, så åkte till henne typ vid elva? dom var redan på lyset så fick hinka alltså hehu, sen skjuts till allstar så slö som man är.... hah! blev en lyckad kväll, som hade sina minus också men så är de väl alltid. 




wooho

igår blev det party, inget krogen men de skadar verkligen inte! hade lite skallebank i morse men det har ordnat sig..
nu har jag just käkat och håller på att sätta i löshår, nailhair :) skönt å slippa ha clips osv, nu har man alltid långt håår :)


ikväll får ja se vad som händer, lär ju sitta med håret här i tre timmar till :s sjukt jobbigt alltså, men värt. 


imorgon kvällsjobb, shit vad jag jobbat 6 av 7 dagar denna vecka, cash is king! skönt att ha två jobb så man kan fylla uuut tomma dagar som jag hade innan. 



”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.”



vart vaken sen kl 2 inatt, fifän.. jobbat två nätter så var inte så trött, eller somna typ elva till två, sen ar det köööört. och lagt mig på jobb ikväll, så får se om jag får det.. lär ju va död, bokstavligt!

i helgen blir det nog nyktert, ska på utställning på arcus på lördag! doggarna ska ställas, inte min dock. seeen har jag beställt lös hår, så de borde komma IDAG så om de inte blir jobb blir det att sätta i det (y)



bara för att! hah

TIO SAKER OM DITT LIV:
Har du nånsin varit kär? - jepp
Tror du på kärlek? - klart
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - jiies
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - mjo...
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? - nepp
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? - nää?
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - just nu ja
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - vet inte jag?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ibland? vet faktiskt inte

ANTINGEN ELLER:
Kärlek eller pengar? - båda
Vin eller öl? - vin
Dag eller natt? - natt
One night stand eller förhållande? - förhållande
Tv eller internet? - Internet
Pepsi eller cola? - ...cola!!
Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Både OCH! ;D
Färgfoto eller svartvita? - färg
Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
Bilddagboken eller myspace? - inget av de..

"HAR DU NÅGONSIN":
Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - haha jooru
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nää!
Har du nånsin gjort något du ångrar? - många gånger
Har du hoppat bungy jump? - Nej
Har du nånsin gjort slut? - jo..
Har du nånsin ätit en hel tårta? - usch nä
Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - jodu, men mest i tankarna ba..
Har du nånsin gått på bio ensam? - Nä, sånt gör man inte själv
Har du nånsin tyckt att världen suger? - klart

TIO SNABBA:
Saknar du någon just nu? - ibland jooo...
Är du glad? - jo, men trött
Är du fundersam? - ne
Är du uttråkad? - ganska
Är du tysk? - nej
Är du italienare? - nej
Är du fransk? - nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta?- nepp!
Gillar du någon just nu? - på sätt & vis, komplicerat dedär

*


mååndag!



vart helt död, sovit 14timmar haha! nått stämmer inte? men ska och jobba natt inatt så då pallar jag ju av det i varjefall :) och imorgon natt, sen jobb torsdag & fredag! cash is king, & kanske helgen fårse.
sitter och lyssnar på musik & dricker kaffe, känner mig bakis eller nått. är inte i form ;/

helgen!




Fredag
: hade jobbat natt så sov typ till tre, vaknade och duscha och käkade middag. sen vidare för att hänga med erika, vi for mest omkring :) surra osv. sen somnade jag typ sjukt sent, och skulle upp 5 på lördag.
Lördag: ja vaknade typ sex... bussen går 20 över... ;s iväg och jobba 8 timmar, for hem och prövade sova lyckades en halvtimme, sen vare bara att fixa sig för party.. däckade då jag kom hem.
Söndag: sovit & jobbat, inte mer än så!

torsdag!




först var jag med erika babe, sen fick madde ut mig även fast ja inte skulle, ändå var det jag som tjatat men ångrade mig två svängar där. men de va kul, jag & madde skaka av oss på kaffelino. först var vi på allstar men de söööög, så drog vi till kaffelino var mer drag nå house party? men var inte heller så drag, eller ja inte så mkt folk mest studenter från ltu typ. 

ska snart lägga mig och vila, ska och jobba natt senare :)


blir nog inge farmen? jobbigt med buss och skiit, och ja. 







*



försökt sova en stuund, men ikke! ska & jobba natt, börjar kl 21. ya hey!