lördag med frugan, en lugn sådan!







lööördaaa igår freeedaa












alltså!


var på jouren idag för att få Sjuk intyg då jag fortfarande är SJUK! då är de så illa att jag fått luftrörsinfektion . . så käkar ännu mer nu, inhalerar luftvidgande och kortison + kortison tabletter!

FUCK MY LIFE!

internet shoppat som ni vet; lite nytt! -






tack och godnatt!


jippii


jag börjar bli friskare, penicillinet har gjort susen. . utan feber på fem dagar, underbart.. dock kvar det äckliga slemmet & hostan! men fått nått slemlösande som mamma hade på recept. . och min blogg har handlat hur jsg vart sjuk osv jag vet! men läs ni som vill för de är ju valfritt :)

sminkat mig första gången på typ två veckor. . haha helt underbart, vart ut och kört med bilen och handlat snus och dricka! knappt vart utanför för dörren ju..

nu ska jag hoppa i sängen och se film :) jag och frugan!









intar soffan.... hehe!


min lilla familj :)


Har så svårt att sova då jag bara hostar och hostar, samt feber på det.. tagit panodil nyss så jag kanske får somna.. ska upp tidigt somsagt!




juste ja!


satte i lite nya slingor i håret idag eller mamma, hade lossnat ett par stycken..

har inte gjort mycket annat idag, eller har sprayat mig med ett AS bra b.u.s som Erika köpt, ungefär som soldusch.. super bra och inte fläckigt eller sån där stank.. aldrig använt b.u.s för är rädd att se ut som vissa .. fläckiga och jävliga! så det blir att beställa, dock dyrt men lätt värt det, är AS nöjd.

sen beställt hudvård 》
Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA). Exuviance tillverkas av NeoStrata, ett dermatologiföretag med ”medicinsk” bas, som grundats av de läkare som upptäckte alfahydroxisyrateknologin. Även om Exuviance är ett hudvårdsprogram i tre enkla steg, baserar det sig på världens mest avancerade - mest patenterade - alfahydroxisyrateknologi. Exuviance från NeoStrata innehåller något som inga andraalfahydroxiprodukter har nämligen GLUKONOLAKTON (PHA)

(även det är sjukt bta, använde d3t förut, men då hade jag endast studiebidrag så höll inte för ekonomin, men nu så)


ehhh


oj.. såhär känner jag mig just nu - som sju svåra år, påsar under ögonen som hänger ner till naveln, ja men ni vet allmänt fräsch sådär! då vet ni, hejjj..




ehhh


bläääää


Bara hostar och hostar. . iiiids inte! kan inte ens soooova heller... ska upp hslv åtta och ska till läkaren.. dööhhh!




true words...

Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place, and I don’t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward; how much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Now, if you know what you’re worth, then go out and get what you’re worth. But you gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody. Cowards do that and that ain’t you. You’re better than that!





stalkers

 
nu ska jag ut med lill booz, sen krypa ner och se nyaste avsnittet av stalkers på tv3 play, med en mysis! 
ska bara knapra i mig massa vitaminer och shotta lite kanjang, och hoppas på att må bättre imorgon.. 

har verkligen inte tid att va sjuk, jag blir galen att va hemma.. jag vill jobba och kunna träna, men det verkar 
som att allt i min väg bara piskar mig..och som sagt;går du genom helvetet fortsätt gå
 
nåja, nu säger jag godnatt! puss på er alla mina fina! har inget vettigt att skriva, så tror jag lägger ner
denna skitblogg snart? eller vad tycker ni? ingen idiot vågar ju ändå kommentera eller yttra sig om något.
 
♥♥
 
 

hem klickat;

 
blir ju lätt att man råkar internetshoppa då man är sjuk och bara ligger hemma..
MEN jag har inte beställt nått på två månader, sådeså! 
 
- en sminkväska
- och en feeet väst
 
/ samt lite kläder & en parfym från bubbleroom.. hehu! 

buhuuu


idag är det fruktansvärt synd om mig på riktigt. . jag är värre än en karl som är förkyld.. så bäst att du försvinner snarast, annars råkar du väldigt illa ut! #fuck#you#förkylning

feber och en hostar snart ut mina lungor!




du och jag, jag och du! ♥


min alldeles egna bästa vän!














åska & hosta från helvetet


känt att jag vart små risig, men nu kom det.. hosta som sitter långt ner i bröstet.. åååå, har inte tid med det. . men knaprar massa vitaminer och hoppas på det bästa!

sen åskar det som ALLA vet, och jag är livrädd! hejs..




hehehehehh




#omdubarahadeenblekasteaning#stupid#maddafakka


rubrik löst


slag efter slag! folk säger att; efter regn kommer solsken.. sa jag också förut, men just nu ända sen 2013 startade har inprincp allt kaosat.. den ena efter det andra, det tredje efter det fjärde osv... varför ska männiksor som får vara med om precis allt få ännu mer? är det för vi är starka människor? är det för vi är födda till att klara av det? eller vad är det? folk i min omgivning blir förvånade över hur mycket jag vart med om, jag har nästan aldrig en lugn stund från nått.. - jag har alltid fått höra av mina vänner att jag är den starkaste människan dom mött efter all skit.. men jag har också en gräns, jag är less att alltid behöva vara den personen alla ser som stark, kommit till den punkten då jag är så otroligt mättad av all jävla skit som händer mig..


det ända jag önskar att få lugn och ro, i min själ.. för efter regn kommer solsken. . men när fan dåå? tusen regnskurar och jag ser aldrig nått solsken.. kanske max någon dag.. ja jag är otroligt vilsen, bryr mig om mina närmsta och glömmer mig själv.. hur skq jag hitta tillbaka till den angelica jag var för två / tre år sedan? då mådde jag bra, men öven eå fick jag kämpa .. sv det jag blivit utsatt för, men hade min trygghet som jag gav upp..







Everyone sees who I appear to be but only a few know the real me, you only see what i choose to show, there’s so much behind my smile you just don't know..









hur ska mycket ska en människa orka med ?





Haha! fyfaan









från vildmarken












dagsform -







lördag


ute i vildmarken på hemlig ort, andas frisk luft och försöker att slippa all stress.. lite rehab såhär, lugn och ro för själen vilket jag kan behöva! knappt nå täckning och det är ju jobbigt, men inser hur beroende man är av telefonen. .

nåja, en pn på det här! ( bilder är svårt att lägga upp )


Life is just a script to play. The good news is, you can choose a character you want to play.


hsjfkfllw8ejfkdllwll





gud ge mig styrka!


knappt sovit nått alls kanske sammanlagt en timme?! - och ska jobba hela dagen.. hur fan orkar jag? men samtidigt vad har man för val? men är verkligen inte sunt någonstans överhuvudtaget!

jaja, biter ihop och ser glad ut ; )





There comes a time when you have to choose between turning the page and closing the book! - Det kommer en tid då du måste välja mellan att vända blad eller stänga "boken"! ( samma skit fast på olika språk, så alla ska förstå!




bra söndag!


även fast jag och erika fick skippa stranden, vi som hade bestämt oss att vakna tidigt... vilket vi gjorde, men drog aldrig dit utan till bv på gräsmattan. . såklart hade vi sol i typ 40minuter och då vi packat ihop allt och landat hemma så kommer sol jövulen.. då sket jag i det och tog en p-nap..

blablabla - sen for jag och tränade triceps, endast en muskelgrupp men hade redan kört igenom hela kroppen! kör alltid annars två, super bra. Men sen drog jag & erika och solade.. just duschat och ligger och ska försöka sova en sväng, börjar klockan 7 ( gud ge mig styrka )

nä nu ska jag sluta babbla och sen springa till toan..... urinblåsan spricker närsom, för er som undrar!- cya
















underbart


underbart att va pigg klockan 10, blev en lugn kväll igår.. mös med bästis, sen for vi och gled med T en stund innan vi såg film och somnade!

planerade stranden, har packat ner kaffe sololja osv.. men sol helvetet kommer ju aldrig riktigt fram? panik köpte till och med en bikini på H&M på storheden.

återkommer sen med dagen!

(bilder sen igår)







löööördag


vakat av, sovit två timmar, tränat och solat! - CHECK!

ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag & min vapendragare se vad som händer! nått kul? nått mys? eller nått jävligt tråkigt? ja vi ser ju..






JAG IDS INTE!!


min jävla tur vad annars? hemlös för första gången i mitt liv haha ; )




12345678910 andas


värk i hela hela kroppen, på jobbet har jag inte kunnat röra mig typ, inte en sjön träningsvärk utan ren och jävlig smärta! blir och vila upp mig för imorgon gymnet igen & sen väntar två jobb nätter!



celsius Tack för du finns!




ont i hela kroppen och värre imorgon / agda 90







just so you know





döööd!


fixat i läggan med mami, sen gymmet med Helena och Thomas! fyfaaan vad han plåga mig, skakar ännu! men nu jävlar ni, hähä..

nu myser jag med bästis! sängen strax :) tur jag har henne i dessa tunga tider som är totalt fucked up...

imorgon fortsätter vi med lägenheten och träning. .




du är mitt allt


En mor finns med från början som källan till ditt liv. Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv. Sen livets första måltidhar hon bjudit dig att smaka. Hon ger dig av sin omsorg utan krav att få tillbaka. Hon tas så lätt för given som lindring av besvär. Och sällan blir hon tackad och sedd för den hon är. I livets alla skeden förblir hon dock densamma...
Din alldeles unikahögt älskade mamma.




*





FUCK YOU



känns ju bra att ALLA tycker ni är dum ihuvudet och inte vi, karma kommer till er på kort tid.. hehe!




blööhhh


sinnessjukt - JAG DÖR!




If you don't know your own worth and value, don't expect someone else to calculate it for you..


torsdag men känns som söndag!







Becuse in the end, I always get what I want.