2011..

jappjapp, kom nyss ur duschen! ids inte fixa nått mer i läggan idag, är kläder & kartonger ööööver allt, men tar det imorgon..


samt nå bilder på lill lyan min :)


nu ska jag ta ett vinglas och chilla tills de bär vidare på festligheter! kan bli bra det här, får fira det nya året med massa folk & min finaste erika. men har panik, har inga KLÄDER, eller ja... har ju massa, ser jag ju då jag har allt på golvet.. men ja ni fattar?



nä nu invänta mamma som kommer förbi med saker, och hälla upp ett vinglaaaas..



Mannen är kvinnans bästa vän! Han hjälper till när hon känner sig osäker, tröstar henne efter en dålig dag, inspirerar henne till att göra saker hon aldrig trodde hon kunde göra, gör att hon kan uttrycka sina djupaste känslor, ser till att hon alltid känner sig som den vackraste kvinnan i rummet o låter henne vara trygg, sexig, och oövervinnerlig. Nej vänta! Jag tänker på VIN. Det är vin som gör allt detta! ooooops..

Wooop wooop

Är tjatig om att jag ska flytta, men so what? Längtar såååå mycket! Fick ta den imorgon på dan, så blir inte många timmar för mig att sova, men det struntar jag i..

Ska väl upp vid ett tiden, packa lite saker i mitt rum, sen få nyckeln och hämta mina grejer på jysk. Sen köra massa kartonger osv! Sen fixa massa heeeela natten lång.


:)

Köpte en soffa en svart/grå samt en vit ( högglans ) tvbänk eller skänk! Stekpanna och annat grejs till köket. Gardiner, dusch draperi , soffkuddar osv.

Toan ska jag ha cerise rosa..
Vardagsrummet blir svart vitt & lila
Köket svart å vitt.

Och blir typ att jag får flytta kanske på fredag redan? Wohoo...


Storheden!

Är på väg till storheden med Mami, ska köpa en tv bänk och kolla på en soffa, sen är ja typ redo för flytt! Några små saker, men de ser jag väl när jag börjat få till det :)



*

sitter på jobbet & har 7 timmar kvar!









ser jag ut att bry mig?
nä inte speciellt faktiskt...
hade du visat respekt hade jag också gjort det..
men tydligen kunde man inte lita på en som man trodde stod en nära
h-o-e..


26/12

Nuu donken mat sen tagga nattjobb!


<3

Sitter hemma hos pappa & annelie, har nyss ätit frulle just.
Igår var det julafton, myyyys! fick massa fint & en hel del till min nya lägga som jag flyttar till om en vecka exaakt. ikväll är det ju party som sagt. kan bli bra alltså! men måste få tag på Madelene snarast hehu, så hör av dig om du ser de här gullo.
ska strax hoppa i duschen och bara ta det lugnt. Puss alla fina ♥♥

Barnvakt!

Är på Tuna och ska vara barnvakt åt Vincent och Bella :) till typ tre halv fyra, sen stan med Amandaz, lönen har ju kommit som sagt.


Detta jävla väderrrrr...



Vaknade ju som sagt kl. 6 imorse, drömde att jag ramla från typ 13onde våningen så trodde jag skulle få hjärtstillestånd då jag vakna... Hah! Donat på hela dan, sen vid två somna jag direkt ja skulle se tv, olikt ? Nä inte precis... Åh! Vaknade och hade två missade samtal från pappa då jag bad han hämta mig då han slutat, har jag hört det nä?

Lika och somna om igen nu typ, hojja..

Imorgon kommer lönen, och den va gode bra för att bara ha jobbat 130timmar ;) bra då jag nu flyttar!


.




MER KÄRLEK ÅT FOLKET
! kan behövas i denna sjuka värld..



.

idag är ingen bra dag, känner mig stressad trött och jävligt förvirrad.. men alla har sånna dagar, och man måste ha sånna dagar också! 

är ledig nu i en vecka, till nästa måndag! jappjapp... men alla jobbar ju? ska ja ba sitta hemma då eller, blir ju tokig.. jaja, vi ser! 

tv & datorn är det ända jag gjort idag, vilket händelserikt liv man har? ehm..


!

Att en sån sak kan förstöra en hel dag eller nu blev det en natt, blev för mycket, blev för mycket tankar... Kan allt inte bara sluta kaosa? ( har inget med jobbet att göra )




Jaja, sova nu och sen tagga sista natten... Börjar bli sliten, 5 nätter denna vecka.. :) ska inte klaga, sa ba att jag är liiite sliten ;)


I guess karma comes back around!


sova äta & jobba....

som rubriken lyder.. ja det är typ mitt liv just nu! hah, det är sjukt slitet att jobba natt andå.. man har inte mycket till socialt liv förutom på helgerna typ, dock så ska jag jobba fredag lördag & söndag natt..
har slagit in några julklappar, och ska fortsätta med resten nu! sen se nån film, är ju tomten är far till alla barnen just nu på sjuan.. men har typ sett den tusen gånger! 

juste, jag vaknade typ kl. 6 idag så jag skulle kunna somna inatt.. men där vid två somnade jag till typ 18.. ÅNGEST!

-










NU VILL JA FLYTTA!



Torsdag!

Vaknade typ kvart över sex imorse, så ska hålla mig vaken så man kan sova ikväll! Dock lär dom ringa ut mig om jobb, men det återstår att se.

Igår kom Erika hit, vi surra på om massa som hänt sen vi sågs senast! Hon for typ vid halv ett på nattaa :)

Idag/ikväll ska jag slå in alla julklappar, kolla lite inför flytten som sker om 17 dagar... Sjukt segt det går tycker jag!

Nu kaffe & vakna med the voice!


Ny parfym igen!! ;) luktar sjukt gott.


Bläääääää

Att en människa kan ta så mycket energi av en är ju sjukt, blir så jävla störd på det beteendet alltså, gode vidrigt och tragiskt att personen inte ser att folk egentligen tycker det är äckligt och snackar bakom ryggen.. Jaja, är inte min ensak men kom inte och säg till mig eller tycker att jag gör fel då du är värre och gjort saker innan jag ens skulle tänka tanken... Endast pay back alltså, hah.. Blä!

Nog om det, sitter på bussen och ska hem och sova, sen upp hyffsad tid! Ska hämta nått paket sen med mamma.

Puss!


lucia vaka






är ju lucia vaka, men jag jobbar såklart! men cash is king?
jobbar två nätter sen är ja ledig i typ två veckor...
men ska jobba extra utöver det i thiiiink..


nä nu kaffe sen fortsätta! ♥♥













*


Morgon myser med min prins!


Blä...

Feber & döhosta från helvetet, sjuuukt less.. Har inte tid med det alltså!

Igår var vi till moster som fyllde 50 bast, käkade massa gott och så, blev bjuden på vin men tackade nej. Gud så skönt att vakna upp och inte vara Bakis... Även fast jag är sjuk..


Bilder sen fredags, blev vin hos Madde sen vidare till bergnäset och sen allstar :) där de blev nån shot för mycket... Hah


.




emancipate your self from mental slavery, no one but ourselves can free our minds...





storheden nästa!


kom just hem från madddy, vaknade ju rätt tidigt som sagt.. ska strax iväg med syster på storheden och fixa dom sista julklapparna. sen ett lunch stopp på leos för att äta!
ikväll blir det vin tänkte jag säga men ska nog satsa på bäärtz & nån cider.. lördag blir det att fara till moster som fyller år, sen är det kalas för bella på söndag hon fyller 2 hela år ♥ lillskiten. & söndag naglar och kanske jobb!
nu ska jag sminka mig, puss!




!

Pysslade och gjorde några tavlor igår, ska göra med och alla ska vara svart vita! Tänkte ha en tavel vägg vid sängen sen då ja flyttar,


&

Vaknade kl 04.30... Är väl för att jag jobbat natt eller nått, är då pigg. Madde ligger och sover så jag sitter och ser gossip girl.. :)


.

Glögg pepparkakor fråga olle & skitsnack! Sjukt mysigt, sen har vi färgat mitt hår också. Skedar med Madelene ikväll också.

Puss!


lång helg!

japp japp, nu har jag helg.. och ska strax hoppa i duschen och sen vid åtta ska jag möta upp madde..  färga min rödbruna råttfärgade utväxt, uuuusch. sen ska jag nog sova över där också, vi är ju rätt ensamma ;)
sen har jag blivit sjuk också, gode less.. har inte tid med det! men what to do?







staden du bor i..

tidsfördriv.. så tänkte beskriva luleå i mina ord..


alla känner alla typ, eller du vet vem alla är typ.. ibland är de sjuukt jobbigt, för det kan snackas en hel del.. alla har vart med alla, iallafall i samma krets, hah..

& det du inte vet om dig själv vet alla andra, mycket rykten förekommer ju.
fast luleå är ju en trygghet för mig iallafall.. även om jag bara ibland vill draa
till en annan stad, så är de nått som tar imot..

hänger du på krogen hänger du oftast på allstar, finns inte så mycket att välja på.

jaja luleå är charmigt på sitt sätt, men endå inte..
tur jag har underbara vänner, annars hade jag inte vart kvar.. om jag nu blir?


finns mycket mer att säga.. men ja dom flesta vet hur de fungerar i denna lilla stad.





.








säger det igen! - Slösa inte din tid på en människa som inte slösar sin tid på dig!
det är inte ens värt det...












Oh lord..

Är hos syrran nu & ska sovaa, myst på med henne och Lill bo :)

Fredag blev de vin på friends, nått as mys café. Var jag Madde Amanda och två kompisar till dom. Sen vidare till Madde, var jag & Madde först men sen kom de sköna människor, men stackarn skulle ju jobba krigare som hon är så vi drog vidare :)

Lördag var det brudkväll med öl spel & smsroulette ;) sen vidare till allstar en sväng.