ADHD

min käraste vän hitta denna på facebook och länkade.
 

Säg aldrig att att jag är konstig, det sårar mig. Du ser det som att du
s
äger det med kärlek, men för mig bekräftar det bara att jag inte är som ni.


Säg aldrig "vad är det för fel på dig?" för som liten eller som kanske
man inte har svaret och avskyn för sig själv finns redan där.

 

Kalla mig inte lat! Jag vill verkligen tycka tråkiga saker är lika enkla som för dig.

 

Fråga inte om jag är arg om du inte vet att jag är arg.
Jag kan låta arg även om jag är uppspelt och försöker vara allvarlig.

 

Säg inte "att du aldrig lär dig". Jag har universums
redan största krav på mig själv, men jag misslyckad gång på gång.

 

Vänd mig inte ryggen när jag söker bekräftelse och du bara
tycker jag är jobbig.Jag behöver bara veta att jag är bra och viktig
för det är svårt för mig att förstå när allt blir s å fel hela tiden.

 

Vänd dig inte om när jag på natten behöver prata. Det är i mörkret och
tystnaden som tankarna infekteras med dåliga tankar om mig själv.

 

Glöm mina brister och hjälp mig se mina styrkor. Jag måste ha
hjälp att se dom genom dina ögon för genom mina ser jag ingenting mer än mina fel.

 

Älska mig för den jag är, försök inte förändra mig. Jag försöker faktiskt varje dag.

 

Även om du inte förstår så visa att du vill. Det får mig att känna mig viktig.

 

Det är inte jag som kan få mig att kunna älska min ADHD, men du kan hjälpa mig ♥


sommarkänslor

Lovley day! Först solat på ballen, sen stanhäng i flera timmar,  käkade och ba njöööt.. vilo dag från gymmet idag men tog mig en längre promenad med bobo,. 
 
Sen grillning på Östermalm med Tobbe & Sofia, myspys! Älskar att sommaren kommit blir lycklig i själen,  att ba kunna gå med linne, var ett tag sen
 
Nää nu har jag blekt klart tänderna och ska sussa! Pussssss 
 
 

känslor som måste få passera

Kan inte förstå hur andra kan hantera mig då jag ibland knappt själv vet hur jag ska hantera mig själv,  jag har ingen kontroll  över mina känslor! Är jag glad då är jag hyper och pratar och känner att inget är jobbigt, lovar saker som jag intr kan hålla FÖR att nkär jag är nere så orkar jag inte,  jag lixom bara kastar ut mig och impulsivt säger att jag ska göra si och så, samma med ärenden osv.. men sen blir jag inte alltid  nere utan bara i nått slags tillstånd då jag inte känner något, allt är bara tomt.. sen är jag ständigt irriterad på mina närmaste och det är det jobbigaste av allt, alla är så snälla och vill mig väl men jag bara ryter och är otacksam men jag kan inte styra det, kan inte kontrollera det.. tro mig jag har försökt tusentals gånger, folk säger ba; men asså du måste tänka på det osvosv! Men det fungerar inte så för mig, det är en är dig kamp, för därefter kommer skuldkänslorna.. allt är som en jävla virvelvind, mitt temperament skiftar på minuter ibland sekunder. 
 
När jag var liten då var jag mer utåt agerande och skrek slogs osv.. mot allt och alla! Men nu är jag vuxen, då ska jag anses som "normal"? Vilket jag inte är.. allt blir jobbigare för allt sitter inom mig, det gnager.. 
  har blivit mobbad av lärare jag har extremt svårt för vuxna människor som närmar sig eller exempel säger åt mig, kan bli helt förkrossad, ledsen för jag tar så illa upp eller fly förbannad.. men jag var endast misslyckad och skulle aldrig bli nått osv. Men jag lyckades!!! Har ett jobb, ett jävligt bra jobb!!!! ♡
 
Jag har endel problem som inte många vet om, bara fåtal nära människor till mig! Utåt verkar jag väl vara en glad positiv tjej, bra jobb osv.. nog för jag är det men, allt kommer då jag är hemma och kan släppa ut allt lixom.. 
 
Sen kan man inte skylla på sin diagnos!  Jotack jag vet, MEN det finns vissa saker som jag inte kan styra, och då får fan folk säga vad dom vill om det, dom är inte mig och dom har ingenaning. Dom med samma diagnos vet till viss del, men är fortfarande inte jag! 
 
♡♡♡ 
 
 
 
 

jobb helg, jop jop

Igår var jag extremt duktig! Energi utav bara helvete,  tvättade - lagade en massa matlådor - tränade axlar hemma med mina hantlar jag köpt - var på storheden osvosv! Såb energi önskas varjeeee dag, ge mig det
 
Nu är jag på jobbet, känns okej ändå! Vart ledig så mycket, dock var de så skönt ute, hhade velat gå en långpromenad med bobo.  
 
 

tandblekning; check!

 
Länge velat bleka tänderna men har inte sökt efter något bra hemma medel osv.. satt och sökte nu,  och hittade detta; BeconfiDent! Är med i bäst i test åså, skonsamt medel som används av vissa tandläkare, har fått bra resentioner och är ett svenskt märke! Återstår att se hur det funkar då, tog ett start-kit delux. 
 
 
 
 
 
 

Onsdag it is!

Jobbat som vanligt! Men ska inte klaga? Vart ledig tors-månd,  yey! Jobb helg i helgen.. ledig imorgon :) 
 
Nåja,  inget intressant att skriva här som vanligt! 
 
 

amen

 

bilder sen uffes 50års party!

 
 

123

Idag har jag jobbat till 15, sen en pn i 1,5t alltså vat helt sluut, riktigt! Ovan att jobba ju och har ju ställt om dygnet totalt då jag vart hemma osv.. 
 
Sen har jag umgåtts med erika!! Saknar henne extremt mycket ♡♡ 
 
 
Här jar ni mitt fina häst-FACE som nån så fint kommentera förut, woohoii.
 

nattugglan....

Tagit en pn vid 20-21... så inte konstigt att man är pigg!!
 
 
Så bjussar på lote ego bilder
 

fyyfan vad jag är braaa

när jag vaknade var jag som en zombie som VANLIGT,  kände att jag var less på att måsåhär men ba gilla läget tänkte jag.. men sen ni ikväll har jag vart så rastlös, gått fram och tillbaka, en lång promenad med bosse .. myror i brallan som fan! Och det var underbart, kände mig som mig, börjar få tillbaka energin som jag tappade då jag opererade mig!  Sköööööööönt 
 
Så jag drog på mig träningskläderna och ratta till gymmet för ett triceps/mag pass, gick AS bra! men det räckte inte tydligen så jag körde axlar då jag kommit hem (köpt hem ett hantel-set), oh my vilket pump!  Så nu har jag just tryckt en CFT och är grymt nöjd i kropp och själ, all oro, rastlöshet osv försvann. 
 
Nu ska jag inta mina vitaminer & omega3, mysa ner mig i soffan och se film med min älskade ♡♡
 
 

red day

Igår hjälpte min bästaste mamma mig att vår/sommar städa, hjälpte till med det jag kunde! Så nu är det fin fint, var och köpte nya kuddar, gardiner och sånt fint. 
 
 
Sen middag på mjökudden,  grillat! Muums.. blev inte nå fest för mig,  är inte på topp och att dricka nää.. inte min grej, ibland visst men inte för ofta! Man måste ju tänka på all träning ; ) 
 
Idag hag man dock kunna tro att jag vart bakis.. heelt död, sovit sovit och sovit! Och ätit.. kommer inte bli mycket mer än så, kul liv!? Ehm jaaaaaaaaa.... 
 
 

i did it.... again

 
Hello my love!