oh no

heeelt fel dyngs rytm... men just intagit somatrix så bara blogga klart och somna, behöver sööömn.
 

ska upp klockan 7.45 ska på läkarbesök kl 9.. 
 
Idag har jag vart hemma,  träffat helena och ätit tacos hos svärmor, sen kurerat mig.. har rätt ont alltså! Blä.
 
Intressant liv, jag vet!  Men snart är jag tillbaka men .. skriver ändå ba om träning och sånt,  verkar dock ha mina trogna läsare kvar så?! Puss på eeer.. 
 
Såhär fräääääsch var jag idag.... hehu
 

done done done

jahaa... då är kag sjukskriven en vecka! dock fick jag inte nått sjukintyg av mongo läkaren trots att jag BAD om det, kuul... massa pengar minus då! FU. 
 
Vart ett dåås hrla dagen! Nu ska jag se på då alexander spelar nåtr skit spel sen ska jag se film och mysa bahh.
 
tänt ljus och bäddat ner mig, pigg som fan men sovit typ i princip hela dagen så, inte så konstigt då.
 
Imorgon om ja är pigg ska jag försöka mig ut på en promenad och sen i övermorgon ett benpass då armarna inte behövs andvända och inget som behövs lyftas, wish me luck anyway! pusssisss
 

 

måste passa på!

 
 
 
 
Nu var det färdig jobbat för mig på en vecka... 
 
Kötta till max på gymmet då jag bara kommet kunna köra lätt och mestadels ben framöver!  
 
 
Hahahaha.. kuliiiiiga bilder! 
Dock jävligt konstigt ljus så man ser inte mina konturer lika bra än real life ; ) 

oh lord

 
Vart en jobb dag och bmr dag på acctive, så drog dit efter jobbet med A åså träffade vi Ann-helen där som stod och sålde bmr produkter,  var 20% på allt bmr..
Sen somna jag då jag kom hem en timme, sen har vi vart och handlat osv, upp innan jobbet och träna imorgon,  eventuellt på kvällen med.. över kropp då jag ska opereras på måndag (en knöl i bröstet, ofarlig men jävla besvärlig) så i en veckas tid kommer de bli fokus på endast ben/rumpa - vader osv.. det som inte behövs lyftas.. bara köra på, POSITIV. ........ 
 
Fyllde på med lite saker som vi behövde;
CFT - protein/gainer
Duramax  - aminosyra, med bcaa ecaa 
Somatrix - höjer testosteron hormonet som, ja vi även tjejer har under natten då musklerna växer som mest på natten, bättre djupsömn, återhämtning osv. 
 
Och handlade även av mitt presentkort som jag fick av pappa & annelie i födelsedags present - dom efterlängtade tightsen HITBRAZIL. 
 
 
 
 
 
GOODNATT mina vänner och ovänner ; ) 

godnight

 
Äta träna jobba sova, repeat! 
 
 

go hard or go home

Idag har jag vart leeeedi! Vart super as bra väder, äääälskar det! Dock har jag pollen allergi från helvetet.  kaffe hos erika och sen ute och glidit bil, solat på ballen.. kom just hem och snörde ihop en spenatsoppa,  ska man bli stark så! Den är faktiskt good.. ska käka och se VP! Sen iväg och träna ikväll. 
 
Är dessutom barnvakt åt kia, gullegris! 
 
 
 
 

JAG ÄLSKAR DIG, genom allt - kommer alltid finnas vid din sida!

 
 
 

Love; better bodies!

 
 
Ooops..... tröst shoppat, eller vad jag ska kalla det! 
Då jag tränar så pass mycket så har jag egentligen inte så mycket tränings kläder - två par tights - tre par mjukisar (ett par som snart gjort sitt)  - och totalt fem linnen... inte mycket så måste fyllas på men det kostar så man går köpa lite i taget, inte bara smacka på med massa som från typ gina tricot! Okej nu mår jag bättre då jag inser att jag faktiskt inte har såå mycket T - kläder! 

sunday training with laxxx

Sitter med ansiktsmask och ska strax krypa ner i soffan med täcke & kudde och se serier! Blev biceps & axlar,. 
 
+ en nutramino - choklad/mint efteråt, muuummaa.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dundret

Hemkommen från dundret för en timma sen ungefär, det har vart super mysigt! Och ska strax och hämta min fyrbenta nalle sen swicha om till träningskläder; ett biceps pass med min lax på gymmet blir det ikväll!  
 
 

inspo; bikinifitness

inspiration - hade det vart lätt hade alla gjort det!
Så jäkla snygga brudar, fysiken alltså!
(lika snygga med två olika kroppar)
 
 

skit dag x2

 
Borde sova nu men såklart inte... smärta från helvetet! 
Kramper pga av koppar skit spiralen,  fick åka in på akuten för smärtan var sjuuuklig och gick inte bort med alvedon/dikloflenak eller värme! Spydde pågrund av smärtan dessutom, att vi kvinnor ska ha all denna skit!  Haha karlarna borde få utsättas av alla preventivmedel osv, vi får ha mens och dom preventivmedel - jämställt jomenvisst! Visst dååå!? Babblar på här i vanlig ordning.. 
 
Idag på dagen var det faktiskt hyfsat bra,  for och fikade grattis fika hos Ann-helen, men sen starta det igen så for hem och la mig med värmefilt i soffan och nött serier.. skulle träna men gick inte!  Skulle på jobbet idag/imorgon!? Men nej..... 
 
Så då vet ni, intresseklubben antecknar! Nu ska jag vila ännu mer, göra ett nytt försök för sömn - krypa ner bredvid alexander som sover för flera flera timmar sen.
 
Puss på er! 
 
 

tjoohejsan söndag!

 
 
 
 
Planerade att vakna i tid idag men sov till klockan 12! Ångest men behövdes nog ändååå.. sen har jag sett the walking dead i flera timmar, och vart med svärmor på storheden.. sen middag och efter det så blev det laser-game med massa folk! Faaan så kul, vann sista ronden!! Hähä hähä.. 
 
Kom hem vid nio, av med kläderna och på med morgonrocken, like always! Nu nöter vi vidare på The walking dead med ramlösa och nötter. 
 
Resterande helgen har vart mys, bastu, träning osv! 
 
 
 

hem klickat;

 

köper aldrig vanliga kläder nåmer..... haha.. träningskläder it is! (går runt i det hela tiden, ibland jeans typ)

123