ehhh tjabba











onsdag även kallad; lill lördag


nu är de såhär att träningen kom i klämm då jag haft sjukt mycket att göra! Jag vet att man inte ska skylla på det men så är de faan.. iallafall nya tränings kläder och förlängt kort på gymmet. .

Idag har jag; tränat, fixat för ikväll, skjutsat folk osvovs.. virrat som vanligt, landat hos erika just och ska hoppa i duschen, sen blir de BBB! Erika har fyllt år så ska "fira" i efterskott hehu..

imorgon flyttar jag också! mer om det senare..










?


Allting har ett slut, eller hur? Jag menar liksom det måste det ju ha. Man måste någon gång få känna att man är normal? Visst jag är normal, det vet jag mycket väl. Jag är normal med en liten del av mig som inte funkar som jag vill, en del som gör som den själv vill även fast jag försöker säga nej. Det är ingen som kommer förstå hur det där funkar, knappt jag gör det själv. Men man lär sig med åren, man lär sig att handskas med sakerna på ett helt annat sätt. För livet går ju ändå ut på att lära sig rätt och fel, lära sig vad man kan, borde och inte borde göra. Livet går ut på att träffa den där speciella personen, den där personen man ska spendera sitt liv med, den där man ska skaffa barn med, eller den personen som man tror är den rätta och sen visar sig vara fel person. Det går ut på att gå i skolan, ta studenten, bli arbetslös, söka jobb, få ett jobb, inte trivas på jobbet, byta jobb, och leta eter nytt tills man till slut hittar det perfekta jobbet. Sen ska man ha någon stans att bo, man ska lära sig ta om sig själv för när du väl flyttar hemifrån så måste du kunna ta hand om dig själv. Livet är ett ända stort frågetecken, och den ända som kan räta ut frågetecknet är du. För att du ska kunna göra det måste du tro på dig själv, för det finns ingen som kan klara av att fixa det bättre än just du! Så tror på dig själv förfan, det är en av dom viktigaste sakerna som finns, att tro på sig själv! Om du inte tror på dig själv, vem ska då kunna tro på dig. Allting du gör, gör du för dig själv så kom ihåg att det är du som bestämmer över ditt liv och låt ingen ändra på det. Lev ditt liv precis som du vill. Det är okej att vara egoestisk, för det är ditt liv, det är dig allt handlar om. Du har huvudrollen i filmen som heter "ditt liv" du är även regissör och producent. Så ställ dig upp rätta till kragen, lyft huvudet och visa hela världen ditt leende och bara tänk "idag är det min dag, imorgon är det min dag, och för all framtid är det min dag". Visa att ingen kan trycka ner dig, för du är perfekt precis som du är. Det spelar fan ingen roll om du har en diagnos, eller en skada, eller vad fan som helst. DU ÄR PERFEKT PRECIS SOM DU ÄR! Glöm aldrig det kära vänner! 




brush it off






söndag. .


jag borde sova, men såklart är det svårt som vanligt. . ska upp 05.20, men kommer som vanligt att vakna typ... fem i sex! -.-

imorgon slutar jag halv tre, sen är jag ledig i tre jävla underbara dagar. . men såklart ska vädret va dåligt! förvånad? nej..

Igår var jag ut på färjan en sväng, proppat med folk! men de var trevligt :)

fuck you insomnia!






Klubbviken


jobbat och vart helt slut med så lite sömn, sen hem efter jobbet så drog vi till Klubbviken!




runt runt ..


varför ska man alltid bli sårad eller såra? omedvetande eller inte! jag vettefan vad som är fel med mig, ena dan glad andra dan ledsen, tredjedan lycklig osv.. men så har jag varit i princip hela livet, till och från. . men 13 augusti börjar äntligen en utredning, av alla dess slag.. jag kommer va öppen med just den, varför skämmas? Jag är den jag är och kommer alltid vara.

mer om den sen, vet att de finns nyfikna människor!





!?


blääää







soldag!









sunday


äckliga söndag gå och dö!




egoist javisst

























*





it's little fucked up





lördag. .

vaknade upp en sväng och ska strax somna om! han ba sova 2t..

men som sagt... jobbat sju till fredag, hämtat bosse hos veterinären ( dom har klippt ner mer än halva tiden & bränt ) så groggy lill booz är/var, bebis!

sen stressat omkring med min vapen-dragare Erika :) var hos nån på malmudden, sen hem och rasta bosse! tar de dubbla att gå nu då han går BAKOM mig vilket aldrig hänt. . sen in och tvätta ansiktet och sen sängen. .

hörs imorgon, nu sova vidare!


















new in; shoes!


skor jag beställde för en månad sen! men hämtade i början av veckan. .








helt död. . godnatt! och ni idioter kan gå och dränka er. .






hard work work!


är på jobbet just nu, och som sagt handlar mitt liv typ endast om jobb.. tre veckor fram jobbar jag konstant och är ledig tre dagar..




long time ago!


jag veeeet! i'm back, erika klagar också!

blir lite bilder från senaste tiden, och ska försöka skärpa mig!

Det bästa som hänt är ju att jag blivit moster & fått körkort!