00.50



Ska lägga mig strax.. Så jag kanske orkar med AW imorgon, inte kännt mig pigg igår & idag.. Så har sovit och chillat :)


vi hörs imorgon! Puss :)


onsdag



så skönt! Har inte sovit så bra senaste veckan, så slog av ljudet på mobilen och resulterade i att jag sov i 11 timmar! Fyfan så sköööönt :)

Ska hoppa i duschen och sen in till stan och möta Natalie, ska ta en kaffe & surra :) sen ska jag nog förbi min syster och äta middag..

Sen film med Erika & Sandra :)
Hörs i min börs heeejsss!


Mina nya älsklingar!





riiiiiight!





levande död



som sagt! är levande död, då jag typ mest jobbat natt, och att sen kliva upp klockan halv sex för att jobba...

Men pappa skjutsa till jobbet, och fixade matlåda :) har dock bara ätit sallad igår typ fyra fem tuggor, innan det hade jag inte ätit något typ.... men de ska jag försöka ändra på!


Hejjjssss.....


:')



Sovgott!! :)
Erika har fått mig på andra tankar
& tacka fan för det <3



:)



Ska hoppa i duschen, har just vart och lämnat Hera... fyfan så jobbigt, mitt lilla Mongo, mitt lilla damp som har legat vid min sida varje dag hela tiden då jag vart ledsen dom här dagarna... Men what to do? :/

Sen ska jag iväg till bästa vän och hoppas att det känns bättre, för nu äre kaos... jag är inte den som gråter i onödan, men nu grinar jag direkt nån säger nått eller typ tittar på mig..

men det blir bättre, och jag hittar bättre de vet jag.. Nån som är ärlig och bara vill ha mig inte alla andra! :)

Nu duschen och rycka upp sig! imorgon jobbbbbbb, och sen ska jag SHOPPA! Har ju fan 11000 tusen och sprätta, ingen hyra ingenting..

prima skinka, hejs!


Hatar det där, det bara förstör! nu skiter jag i det här, är fruktansvärt less på alla lögner och svek.. nu är det min tur att få lugn och ro, min tur att känna lycka och sluta känna hat.


citat;


Måndag men känns som söndag typ?



har sovit hos en person som fått mig på andra tankar, stöttat mig och försökt få mig att förstå.. & ja ibland känns det som typ; fan de här kommer bli bra! Och sen ena stunden känns de ba som att allt är fuckt up & kommer att vara det ett tag framöver!

sovit typ två timmar så ska vila :) sen gå (hem) vart det nu är....


älskar er, ni vet vilka ni är! Puss..


finns detta i verkligheten ?


!


Bdbdndndnndkfldbdndldn



ALLA KAN DRA ÅT HELVETE! Alla jävla idioter, är så jävla sviken sårad & arg!


jag fattar inte? Vad fan har jag gjort?! INGEN JÄVLA TING FÖR ATT FOLK SKA GÖRA SÅ HÄR...

jag är inte guds bästa barn!
Men jag trodde jag skulle palla det...
Men jag gör de inte ....


FALSKA FITTOR

 
 
 
alla i den här jävla staden är falska idiot fittor, och ni kan DRA ÅT HELVETE! 
äckel jävel........ fuck uuuuuuuuuuuu
 
 
 

-

 
Trust is like a mirror.
You can fix it if it's broken
But you can still see the crack in
that
motherfucker's reflection..
 
 

nu får det bli såhär, det har jag fått klart för mig.. även fast jag trodde man var värd mer än så

 
 
jappjapp, som rubriken lyder :)
 
 
nu ska jag kriga igenom denna natt, sen ska jag hem sova lite & UUUUT och göra lite roliga saker.. hehe!
sen vill jag bara att det ska fredag, då ska jag festa med bla ERIKA & SANDRA.b woooho.. undra om jag faller tillbaka till att bli helg alkis... återstår väl & se ? hah..
 
inget lugn & ingen ro, men det kommer till mig också en vacker dag!
 
 
btw.. snart ny design av camilla!
 
 
 
 
 

follow your heart, if you can...



alla inlägg från mig är deppiga.. Jag vet!! Men jag måste få ur mig all skit jag hållt eller håller inom mig innan jag spricker.. Jag går med gråten i halsen nästan hela tiden, jag är den som ska va så jävla stark och va den som inte så gråta? Alltid!

Men fick ett mess av min bästa vän som fick mig att tänka;

Nej vännen gör inte det. Vet att det hänt mycket runt dig och det kan ju inte du rå för att det händer. Du har inte gjort något fel alls du är världens finaste tjej! Känn inte att något är ditt fel vad än alla säger och sen är du aldrig ensam jag finns dygnet runt och din familj lika så. Det kan bara bli bättre! Även fast allt är i botten nu. Puss på dig


yadaaaa

 
 
har sovit i princip hela dagen, efter det kom erika & drack kaffe :) surrade med henne om allt möjligt, du är bäst bäst bäst gumman ♥♥ efter det så for jag och hämtade Hera, så for vi på valpkurs & det gick jättebra.. saknar henne sjukt mycket fast jag vart utan henne typ några dagar bara.. 
 
jaja, nu ska jag få skjuts till jobbet.. strax :) ha det bra alla.. puss! 
 
 
 
"it never seemed like you missed me, and I guess because of that, I stopped missing you.."
 

STIFTELSEN ( sköööööna )

 
 
 

bildbomb

 
 

musik är terapi

 
 

...



jag vill inte känna nått, jag vill va iskall, jag vill inte känna några känslor överhuvudtaget nåmer!

och John blund verkar ha missat mig, han man ju dra åt helvete! Hejdååå



personen du tyckts känna så pass väl, förvandlas till nån du inte känner igen alls & verkar vara din värsta fiende.. är skrämmande!

 

flickrummet

 
 
nu sitter jag i mitt flickrum, med tusen tankar som passerar mitt huvud.. så många att jag inte ens hinner räkna, konstiga som kloka.. vad ska man göra? man ska väl vänta på att dom ska försvinna, samtidigt som man vill ha svar på alla frågor, men jag vet att jag inte får det, så på nått sätt måste jag stryka dom.. 
 
att allting ska bli så fel, att man ska behöva såra någon så mycket är inte kul, att man ska behöva vara eller leva i kaos, att man ska gårunt med dåligtsamvete för nått man inte gjort? jag vet att det tar slut..
 
som jag sagt förut så har jag haft mycket kaos i mitt liv, men även stunder då jag mått så bra som jag kunnat.. men nu känns det som att jag är tillbaka på ruta ett igen? jag är inte ensam om det, jag vet att folk har det dåligare än vad jag har, eller vart med om mer än jag, eller mår dåligare än vad jag gör.. men för mig är det sjukt jobbigt just nu, är sjukt kluven men det är jag nog inte ensam om.. vad gör jag för fel? eller gör jag kanske inget fel egentligen? alltså jag vet fan ingenting längre, allt är som en ända stor röra.. 
 
 
 
ska väl försöka sova nu.. ♥♥
jag vet inte ens vad jag ville komma fram till med det här inlägget, antar att jag 
bara behövde skriva av mig eller nått.. 
 
 

hmmmf...

 
 

Kaossss



Ingen är perfekt och ingen förtjänar att vara perfekt. Ingen har det lätt, alla har problem. Man vet aldrig vad folk går igenom. så tänk till lite innan du börjar döma, kritisera eller förlöjliga andra. Alla kämpar mot sitt egna unika krig!


svart vita hunden menade jag, inte svart vita bilden*


True shit!



Och den svart vita bilden på hunden ser ut som Hera fast äldre! :') göllliiii..

och texterna är så sjukt sanna..
inse och förstå att så är läget!




fucking friday!


ja igår for vi förbi Alexanders mormor och surra med henne hans systrar och mamma, sen for vi till Adam och var sociala sen tog vi en prommis hem :)

hade svårt att somna, så jg vaknade inte klockan tio som var planen...

Men är iallafall på jobbet nu och slutar kl 22.. så duschen & sängen äre som gäller då jag ska upp före fan då jag börjar kl 7, härligt jomenvisst!

så min helg blir inte så spännande, utan jobb jobb jobb!!!


torsdag!


börjar återhämta mig sen jobbnätterna nu :) men imorgon och resten av helgen ska jag åxå jobba... sen är jag ledig i typ en vecka, kanske?

har vart på djurmagazinet och shoppat åt dogzen ;) tvättar och sen ska vi nog hitta på nått roligare! fårse vad som händer & fötter..